zawsze po niekąd widziałem jakiś odcinek kątem oka gdzieś w TV od dzisiaj zaczynam przygode z tym serialmem bo ostatnio jak zobaczyłem odcinek z fontanną która spełnai wszystkie życzenia i ożył wielki 2m miś aż zaczeło mi sie podobać jak chciał sie zabić :):):) serial tym bardziej mnie zaciekawił gdyż wczoraj skonczyłem 4 sezon SoA i nie ma nic ciekawego do ogladania zaczynam od SUPERNATURAL , sezon 1 :)
hmm, z każdym sezonem jest co raz lepiej, a 5 jest moim zdaniem Mistrzowski, nie zraź się słabszymi odcinkami 1 sezonu, finał jest już bardzo dobry :)
jak na razie 3 odcinki za mną , fakt to serial nie jakaś mega wielka hollywodzka produkcja ;] jest dobrze puki co :)
jestem na 13 stym odcinku pierwszego sezonu i powoli zaczyna mnie to nudzic,kiepska gra aktorów ,ciekawe ze wszyscy udzielaja chlopakom pomocy a policjanci i inni bez zajakniecia odpowiadaja na wszystkie pytania jak na spowiedzi.Irytuje mnie to strasznie.....nie wiem czy dać dalej SUPERNATURAL szanse?
to ta cała pomoc niedługo się skończy ;> dopiero się rozpędza. oglądnij chociaż 1 sezon do końca. 2 jest lepszy, 3 już jest świetny. 4 i 5 to mistrzostwo.
a już nie przesadzaj, że tak ciężko :) nawet jak jeszcze akcja nie jest taka poważna, to zawsze gdzieś przemyka przyjemność z oderwania się od świata dookoła. chociaż może płeć żeńska ma więcej powodów, żeby oglądać :D
Pierwszy sezon jest schematyczny, ale później to znika. Czasem brakuje tego schematu, ale to naprawdę świetny serial. W 7 sezonie to już w ogóle wszytko pomieszane, brak schematów :)
Miłego oglądania :)
cały czas mam nadzieje ze ten serial jest świetny .Dotrwałem do 4 odcinka 2 giego sezonu ,dalej mnie to nie bardzo bawi? kurde sam nie wiem już......
Szcerze mówiąc nie pamiętam dokłdanej akcji 2 sezonu, bo jestem pochłonięta 7 sezonem. Ale moim zdaniem najlepszy sezon 4 i 5. Zakończenie ich- mistrzostwo. Myślę też, że to nie jest serial dla wszystkich, nie musi podobać się on dla każdego. Jeśli nie jesteś przekonany nie musisz oglądać :) Chociaż dla mnie jest to jeden z moich ulubionych :3
Chłopie! Zazdroszczę Ci niewiedzy :) oj ile bym dał żeby móc obejrzeć Supernatural od nowa nieświadomy tego co czeka w każdym kolejnym odcinku... a od sezonu drugiego czeka naprawdę wiele! Jeśli ktoś się męczy oglądaniem sezonu 1 to nagrodą za cierpliwość będzie sezon 4 i 5 - MIAZGA, 2 najlepsze sezony seriali jakie kiedykolwiek powstały! -> oczywiście dla mnie :)